Monday, November 07, 2016

JOM SERTAI BENGKEL FOTOGRAFI PRODUK BISNES ONLINE PERCUMAKOTA TINGGI 8 Nov.- Penggemar seni fotografi khususnya usahawan 'online' dipelawa menyertai Bengkel Teknik Mudah Fotografi Untuk Meingkatkan Jualan Online yang dijadualkan berlangsung pada hari Sabtu 26 November dan 3 Disember 2016 di Bangunan NGO, Pejabat Parlimen Parlimen Pengerang, Felda Air Tawar 5, Kota Tinggi dekat sini.

Jurucakap juga pegawai Pejabat Parlimen Pengerang, Syed Ben Bella Al Habshee berkata, penyertaan terbuka semua usahawah yang berminat dan yuran penyertaan percuma untuk 30 peserta awal itu adalah anjuran Pejabat Parlimen Pengerang dengan kerjasama Lensa FZ @Mediakota.

Menurutnya, peserta akan didedahkan dengan pengenalan dan teknik asas menggunakan kamera digital dan kamera telefon bimbit.“Melalui bengkel ini peserta terutama usahawan cara betul merakam gambar produk berkualiti tinggi serta olahan menggunakan software photoshop yang secara tidak langsung dapat meningkatkan kreativiti dan jualan mereka.

“Disamping menerima sijil penyertaan daripada Pejabat Ahli Parlimen Pengerang turut dibekalkan nota dan bahan krusus kepada setiap peserta,” katanya.

Bagi mereka yang berminat untuk menyertai bengkel ini boleh menghubungi talian 07-8953397 (pejabat) dan 013-7079525 (Farik).

Contoh :Sumber : LENSA FZ


No comments:

Post a Comment